maanantai 18. heinäkuuta 2016

BBHF viimeistä kertaa Maukkulan Mustikkamäellä ja isosti!

Tämän päivän Pogostan Sanomissa (18.7.) kerrotaan, että Blueberry Hill festivaali järjestetään viimeistä kertaa Maukkulan Mustikkamäellä. Näin käy, ellei ihmettä tapahdu. Sen ihmeen voivat tietysti luoda niin yllättävät taloudelliset tukijat kuin te suuri yleisö.



Monet festivaalit ovat viime aikoina lopettaneet tai perääntyneet taloudellisista syistä ja myönnettäköön, että kamppailua tämä on meillekin. Mutta idealismi ja into on aina voittanut vuodesta 2009 Mustikkamäellä järjestetyn festivaalin silloin kun on keskusteltu toiminnan järkevyydestä.



Me olemme järjestäneet loistavahenkistä tapahtumaa ja kehittäneet sitä koko ajan laadusta tinkimättä oman kukkaromme kustannuksella. Tämä vuosi on musiikilliselta profiililtaan varmasti yksi korkeimmista.



Viime vuodelle rakentamamme "oikeat" lavarakenteet ja tekninen yhteistyö Valoparta Oy:n kanssa takaa, että kansainvälistä mainetta niittävät artistimme tulevat meillä oikeuksiinsa. Mustikkamäki on luonut paikkana oman osansa ainutlaatuista tunnelmaa intiimiydellään ja rennon kyläjuhlan tunnelmalla. Artistimmekin ovat olleet poikkeuksetta lumoutuneita tapahtumastamme.



Kiitos siitä kuuluu myös teille uskollinen yleisömme. Te olette olleet luomassa tätä tunnelmaa ja toivomme, että näemme jokaisen teistä kerrankin Mustikkamäellä festivaalillamme vierailleen vielä täman viimeisenkin kerran. Ja te, jotka olette kokeneet festivaalimme joka vuosi, teille meillä on tarjolla pieni huomionosoitus...



Festivaalimme on kehittyäkseen, kasvaakseen ja elääkseen otettava välttämättä seuraavaksi uusi askel. Siihen meillä on jo alustavia ideoita, mutta sitä ennen nauttikaamme vielä kerran Mustikkamäen ainutlaatuisesta tunnelmasta.



Tervetuloa kaikki, uudet ja vanhat asiakkaamme, tästä tulee hieno tapahtuma!



Kari



p.s. Ennakkoliput ovat myynnissä Levy-Eskot liikkeessä Joensuussa. Bussikuljetusta emme valitettavasti tänä vuonna järjestä, mutta pyrimme edesauttamaan kimppakyytien muodostumisessa. Siitä tiedotamme enemmän facebook-sivullamme.