lauantai 25. heinäkuuta 2015

Pieni muutos blues ohjelmistoomme

Valitettavasti Rambling Rob Young on joutunut perhesyiden vuoksi perumaan Suomen keikkansa. Etsimme siirtolavalle vastaavaa yhden miehen orkesteria tai muuta mukavaa kokoonpanoa.

torstai 23. heinäkuuta 2015

Varaa paikkasi Pohjolan Matkan festaribussiimme!

Festaribussinamme toimii entiseen tapaan Pohjolan Matka. Bussi lähteen Joensuun Siltakadun matkailupysäkiltä kello 17. Pysäkki on torin varrella noin Iso Myyn liikekeskusta vastapäätä.

Bussi koukkaa matkalla rauta-tieaseman kautta ja ajaa Niinivaarantien kautta Ilomantsintielle. Siltä se tekee lenkin Heinävaarantien kautta. Auton voi pysäyttää missä vain, mieluummin ennakkoon sovitussa paikassa,
Edestakainen matka maksaa 15 euroa, joka maksetaan käteisellä bussissa rahastajalle toimivalle henkilölle. Häneltä voi ostaa myös valmiiksi festivaalilipun käteisellä ellei ole sitä aiemmin tehnyt. Yhden päivän lippu maksaa 20 euroa ja kaksipäiväinen 34 euroa.

Paluukyyti lähtee tänä vuonna ainakin perjantaina jazz iltana aiempia vuosia aiemmin, eli noin 30 minuuttia viimeisen esiintyjän lopettettua, arviolta noin noin puoli yhden maissa. Lauantaina paluu voi olla hieman myöhäisempi, kello 01.00-01.30 välillä. Lauantaina pyritään järjestämään jamit ja kuulostelemme matkailijoiden mielipiteitä lähtöaikataulusta.

Ne, jotka ajavat vain yhden sivun tai nousevat kyytiin Koverosta tai lähempää (ja matkustavat edestakaisen matkan) maksavat 10 euroa.
Myös yhteistyökumppaniemme työntekijöitä tai heidän asiakkaitaan, joille on luvattu ilmainen matka yhteistyökumppanimme maksamaa tukea vastaan, pyydetään ilmoittautumaan, jos he käyttävät järjestämäämme bussikuljetusta.

Paikan varaaminen on tärkeää siksi, että tiedämme pärjäämmekö yhdellä vai tarvitataanko kaksi autoa. Varauksen voi tehdä osoitteeseen kari@bbhf.fi, (kerro mistä lähdet, monta henkeä, ja jätä yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero), tai soita 050 358 5061 / Kari.

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Festari valmistautuu loppukiriin

Jälleen sitä saa havahtua, että on enää kolme viikkoa ja päivä Blueberry Hill festarin avaukseen! Kun meidän järjestäjienkin elämää mahtuu paljon muutakin kuin tämä viipale kolmannen sektorin toimintaa, tuntuu koko ajan siltä, kuin sitä kulkisi yhden askeleen itsensä perässä.

Aivan liian monet asiat jäävät aivan liian myöhäiseksi. Niin kätevä kuin tämä netti onkin näissä markkinointitehtävissä, ei tänne järjesty aikaa tulla mitenkään säännöllisesti. Ja jos joskus on aikaa, ei välttämättä ole energiaa sanoa mitään järkevää. Mutta joskus se aika on vain otettava.

Kuten nyt, Botaniassa illalla kuullun Rinneradion konsertin jälkeen. Kirjoitin ensin "piiskauskirjeen" meille itsellemme, hallituksen jäsenille, sitten yhteyskirjeen teknisistä ja aikataulullisista asioista artisteillemme sekä Valoparta Oy:lle joka hoitaa tänä vuonna tekniikkamme.

Äsken sain lisättyä tekstiä Blueberry Hill Festival -facebook sivulle, ja nyt kello viisi aamulla olen tämän blogitekstin kimpussa. Joskushan se on tehtävä. Lintujen laulu kuuluu ikkunoiden läpi ja hedelmäsalaatti ja Mokkamaan ranskalainen King Creole kahvi pitävät yllä hyvää energiatasoa.

Banderollimme on tulollaan kyllä, niin Ilomantsiin kuin Joensuuhun, vaikka näyttää että Ilosaarirock-viikon markkina-arvo tällä kertaa missataankin. Julisteet ovat ilmestyneet katukuvaan viime viikon ja tämän viikon alun aikana. Viimeisimmät ilmoituksemme ovat ilmestyneet niin Popkatu esitteessä kuin Karjalaisen Rokit liitteessä.

Meidän festarimme tekee täällä tuloaan, ja me luotamme, että tekin olette tulollanne. Me luotamme olemassaoloonne ja me luotamme artisteihimme ja ohjelmaamme. Ja tällä kertaa me tarjoamme tätä herkkua kahden päivän ajan.

Järjestämme entiseen tapaan edestakaisen linja-autokuljetuksen Joensuusta Ilomantsiin molemmille päiville, että pääsisit tulemaan mahdollisimman helposti ja edullisesti mukaan. Muistathan ilmoittautua!

Paras ja ainut palkkio itselle tästä työstä on paikalla oleva yleisö ja tilaisuus kuulla elävänä loistavaa musiikkia mukavatunnelmaisessa tapahtumassa. Sellainen BBHF on, sellaisia me olemme, eivät ne turhaan kehu.

Kari