torstai 31. heinäkuuta 2014

Blueberry Hill Festival dokumentoidaan

Blueberry Hill festarilla kuvataan tänä vuonna livekuvaa. Jonna Tahvanainen taltioi yhdistykselle festivaalin tapahtumia, henkilökunnan touhuja, bändejä ja tekee yleisöhaastatteluja. Toivomme mukavaa ja rakentavaa yhteistyötä kuvaajan ja kuvattavien välille.

Tästä materiaalista tehdään toivottavasti, yhdistyksen varallisuuden mukaan, ainakin pieni festivaalia esittelevä lyhytelokuva. Mutta jos yhdistys ja / tai tekijä saavat asiaan hankevaroja, pyrimme tekemään tästä, ja aiemmin kuvatusta, sekä myöhemmin kuvattavasta materiaalista pidemmän BBHF-dokumentti elokuvan.

Festarin virallinen valokuvaaja on edellisten vuosien tapaan Eija Irene Hiltunen.

Tervetuloa mukaan luomaan hyvää festivaalitunnelmaa!

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Blueberry Hill festivaalin kuvataiteilija on L.R. Phoenix

 

Taidenäyttelyssä on Phoenixilta esillä muun muassa tällaisia töitä, Monkia, Parkeria, Coltranea, Watersia, jne. Työt ovat myös myynnnissä painokuvina, joten niitä varten kannattaa varata käteistä. Lisäksi Phoenix soittaa yhdessä Echon ja Canen kanssa illan viimeisenä esiintyjänä North Karelian Allstarsin riveissä.


tiistai 22. heinäkuuta 2014

Blueberry Hill Festival lähestyy!

Festari valmistelut ovat loppusuoralla, paikkavarauksia Joensuun bussikuljetukseen tulee tasaisesti, artistit ovat valmiit. North Karelian Allstars eli L.R. Phoenix, Echo ja Cane ovat treenanneet Rääkkylässä ensimmäistä yhteistä keikkaansa varten mallikkaasti.



North River Ensembe esiintyi juuri Pori Jazzissa ja Joensuun Popkadulla. Lena & THe Slide Brothers saapuvat Helsingistä tällä kertaa tiukkaotteisena triona.



Perttu Laakson iloista jazzia soittava Extra Ordinary Quartet teki toukokuussa riemukkaan ensi esiintymisensä Teatteriravintolan lasiterassilla. Bändien vaihtojen aikana yleisöä viihdyttää varmoin ottein Huojuva lato duo.



Tänä vuonna alueella on viime vuotista enemmän niin anniskelupisteitä kuin pysäköintitilaakin. Kannattaa varata käteistä myös L.R. Phoenixin taiteen ostamiseen, tulette kuitenkin ihastumaan niihin töihin. Myynnissä tulee olemaan myös artistiemme äänitteitä sekä eräs mielenkiintoinen musiikki elämäkerta:  http://www.musiikkibasaari.fi/django-reinhardtin-elamakerta-ilmestyi-suomeksi/



Äänilevyjen ja muiden musiikkiin ja erityisesti jazziin ja bluesiin liittyvien oheistuotteiden myynti alueellamme on tervetullutta niin ammattilaisille kuin kaikelle kansalle. Ottakaa yhteyttä!