tiistai 17. kesäkuuta 2014

Lippujen ennakkomyynti Joensuussa on alkanut! Suosittelemme.

Blueberry Hill festivaalille myydään tänä vuonna rajoitettu määrä lippuja ja siksi suosittelemme ennakkolipun ostamista. Lippuja Joensuussa myyvät Levy-Eskot ja Kirjava Satama. Molempiin paikkoihin voi marssia 20 euron seteli kourassaan ja sen saa vaihdettua bbhf-pääsylipuksi.



Jos haluaa varata myös paikan linja-autoon Joensuusta Maukkulan Mustikkamäelle, Siltakadulta matkailijapysäkiltä, la 2. elokuuta klo 17, pitää ilmoittautua Karille numeroon 050 358 5061 tai kertoa se sama meilillä kari@bbhf.fi.



Aiemmin aivan liian edullisen pääsylipun hintaa on jouduttu hieman nostamaan, mutta tulimme vastaavasti vastaan bussilipun hinnassa, niin Joensuusta lähtijät saavat edelleen festarilipun ja edestakaisen matkan 30 eurolla / henkilö. Jos kyytivarauksia tulee paljon, meillä on optio toiseen linja-autoon.



Lippujen ennakkomyynti käynnistetään pian myös Ilomantsissa, Ilomantsin Optiikassa ja Enossa, Enon Optiikassa.



Myös linja-auto kuljetusta Ilomantsista Maukkulan Mustikkamäelle ollaan suunnittelemassa, sillä haluamme ehkäistä vastaavaa ruuhkaa, joka viime vuonna ääriään myöten täyttyvälle parkkipaikalle syntyi. Hyvällä  liikenteen ohjauksella onnistuimme kuitenkin pitämään pyörät pyörimässä.

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Sananen ennakkolipuista

Liput kohdassa kehua retostelemme, että ennakkoliput olisivat myynnissä jo 1.6, mutta eivät ihan vielä ole. Mutta kyllä ne piakkoin tulevat ja täällä siitä infoamme. Ja suullisesti olemme jo varmistaneet, että Levy-Eskot ja Kirjava satama Joensuussa ovat myyntipisteitä ja Ilomantsissa ainakin Ilomantsin optiikka.